Občina Trbovlje je izkazala čast trboveljskim športnikom, ki so v zadnjih dveh mesecih dosegli zavidljive rezultate in s svojimi dosežki ime Trbovelj ponesli širom sveta. Uspešnih športnikov, o katerih smo poročali tudi v Našem Zasavju, bilo v zadnjem času kar nekaj, zato so se na Občini odločilo, da zanje priredijo prav poseben sprejem.

»Nika Barič, Damir Grgić, Uroš Stoklas, Iztok Deželak in Jaša Jovan, so imena, na katera bi moral biti ponosen vsak Trboveljčan. In ker je prav, da se trud in uspeh nagradita, smo jih povabili na sprejem k županji, kasneje pa zanje pripravili tudi presenečenje«, so ob tem zapisali v sporočilu za javnost.

Po sprejemu so jih odpeljali v restavracijo, kjer so jih čakali njihovi najbližji. Ob prijetnih zvokih harmonike so se skupaj poveselili, nazdravili doseženim uspehom in tistim, ki še sledijo, športniki pa so skupaj razrezali torto.

Ob tej priložnosti jim je županja podarila tudi drese oziroma majice z napisom “Najboljši smo iz Trbovelj” ter jim zaželela vse dobro tudi v prihodnje na njihovi športni poti.

»Športnikom želimo obilo uspeha na njihovi poti« še dodaja Občina, čestitkam in dobrim željam pa se pridružujemo tudi v uredništvu Naše Zasavje.