Objavljamo novico, ki bo še kako zanimala pred vsem mlade, ki si želijo nekaj novega, nekaj kar jih PAINTBALL in s čemer lahko izkoristijo prosti čas kar najbolj zdravo, v duhu druženja in dobrega razpoloženja.

Ideja za izgradnjo atraktivnega poligona za paintball se je porodila bratoma dvojčkoma Železnik iz Riharjevca v neposredni bližini Šmartnega pri Litiji. Kot pravita Marko in Luka, bo star zapuščen družinski »pruh« oziroma kamnolom prava atrakcija, ko bo dobil dokončno podobo za športno dejavnost. Veselita se, da bosta s poligonom zadovoljila ljudi, željne adrenalina in pustolovščin.

Dela sta se lotila z lastnimi idejami in svojimi pridnimi rokami. Odstranila sta zelenje, ki se je nabralo od kar je bil kamnolom zapuščen. Nato sta z nabranim materialom začela postavljati pravi pravcati poligon, ki se ga ne bi sramoval tudi kakšen sodoben center za tovrstni šport.

PAINTBALL

Paintball je razburljiv adrenalinski šport, ki ga igrajo tako moški kot ženske, kjer uspešnost igralca ni pogojena s starostjo ali fizično močjo. Paintball je nekontakten, akcijsko naravnan šport, v katerem sta združeni avantura, teamsko delo in sposobnost hitrega odločanja.

Nas je poligon izjemno navdušil, verjamemo pa, da bo tudi mnoge, ki jih zanima ta šport. Pridna, inovativna fanta urejata še zadnje formalnosti za uradno odprtje poligona.