V Trbovljah so v času občinskega praznika odprli tudi letno kopališče Trbovlje. Letos sta vreme in epidemiološke razmere odprtje malce zamaknile, pa vendar bo v petek, 11. 6. 2021 bazen odprl svoja vrata.

Bazenski kompleks, ki poleg velikega plavalnega bazena, srednjega bazena za otroke in bazenčka za najmlajše obsega tudi veliko zelenih površin ter površin za športne igre, bo do konca junija in v mesecu juliju odprt od 9. do 19. ure, med 20. in 22. uro pa boste lahko nemoteno rekreativno plavali. V mesecu avgustu bo kopališče odprto od 9. do 19. ure, večerno rekreativno plavanje pa bo potekalo med 19. in 21. uro.

Za vse, ki se boste na bazen odpravili ta petek, vam Zavod za mladino in šport ponuja posebno akcijsko ceno za vse in sicer bo vstopnina 2,5 eur.

V soboto, se vam bodo med 9. do 12. uro predstavilo Društvo za podvodne dejavnosti, kjer se boste lahko tudi sami poizkusili kot pravi potapljači.

Na Letnem kopališču Trbovlje za svoje obiskovalce pripravljajo raznolik program plavalnih in obvodnih aktivnosti in dogodkov primeren za vse in vsakogar, vendar pa obveščajo svoje obiskovalce, da morajo izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni ali testirani) – vendar pa ta pogoj ne velja za otroke in mlade do 18. leta.