Ogrožanje pešcev v Hrastniku in odsek Zagorje – Bevško

Policisti s PP Hrastnik iščejo očividce in obravnavajo voznika, ki je včeraj okrog ene ure popoldan po lokalni cesti iz smeri Veličkove ceste nevarno prehiteval preko prehoda za pešce, obenem pa opozarjajo naj bodo vozniki previdni na odseku Zagorje – Bevško  “čez Slačnik”, kjer se je v zadnjih dneh pripetilo več prometnih  nesreč.

POZIV PRIČAM

Policisti PP Hrastnik obravnavajo kršitev cestno prometnih predpisov, s strani voznika OA Hyundai accent, zelene barve, ki je včeraj vozil po lokalni cesti iz smeri Veličkove ceste proti Logu v Hrastniku in pri tem nevarno prehiteval preko prehoda za pešce, v bližini naslova Log 18 (okolica OŠ NHR).

Policisti naprošajo morebitne priče oziroma udeležence v prometu, ki so bili s to vožnjo kakorkoli ogroženi, da pokličejo na PP Hrastnik, na tel. številko 03/568-34-60.

DODATNA SIGNALIZACIJA NA ZAGORJE- BEVŠKO

Na  območju Zagorja ob Savi, naj bodo vozniki še posebej pozorni ter previdni na Regionalni cesti I. reda št. 221 in sicer na odseku Zagorje – Bevško  “čez  Slačnik”, kjer se je v zadnjih dneh pripetilo več prometnih  nesreč in je  upravljalec ceste postavil tudi dodatno prometno signalizacijo.