Poletje je čas počitnic, brezskrbnih dni, polnih norčij in zabave. In da bo poletje še bolj doživeto in nepozabno, v Večgeneracijskem centru Zasavje pripravljajo zanimiv počitniški program. Za vsakega se najde kaj, bodisi če radi ustvarjate, kuhate ali se potepate.

 

V centru vas bodo popeljali v svet kulinarike,  lahko boste razmigali prste ob zanimivih »ustvarjalnicah«, se podali na pustolovščine, odkrivali zelišča in zaklade. Pri ustvarjanju so skupne moči združili Mladinski center Zagorje, Društvo prijateljev mladine Zagorje, Večgeneracijski center Zasavje (Mladinski center Zagorje in Zasavska ljudska univerza) in Občina Zagorje ob Savi.

Na določene aktivnosti se je zaradi lažje organizacije potrebno prijaviti, zato vas organizatorji lepo naprošajo, da upoštevate navodila, ki so pripisana ob dejavnostih.

Za vsa vprašanja pa so vam na voljo vsak delovni dan od 9.00 do 17.00. V primeru slabega vremena, nezadostnega števila prijav ali zaradi objektivnih okoliščin se program lahko spremeni.

KONTAKTI
Mladinski center Zagorje: [email protected], 040 699 097
Večgeneracijski center Zasavje: [email protected] in [email protected], 068 613 954
Društvo prijateljev mladine Zagorje: [email protected], 041 699 412

Celoten program si lahko preberete na povezavi Poletje 2019.