V kranjski športni dvorani Planina je v soboto, 16. septembra, potekal mednarodni karate turnir „Kranj open“ na katerem je nastopilo 200 tekmovalcev iz 5 držav. Za Karate klub Trbovlje so nastopili: Denis Šehič, Marko in Uroš Markuljevič ter Kenan in Alen Isakovič. Tekmovalce sta vodila trenerja Aljaž Vesenjak in Rok Lopan.

V okrnjeni konkurenci se je vsem petim tekmovalcem uspelo uvrstiti v finale. Pri mlajših kadetih do 40 kilogramov je potekal trboveljski finale, kjer sta se pomerila Denis Šehič in Kenan Isakovič. Zmagal je slednji ter tako osvojil zlato, Denis pa srebrno medaljo. Srebrni medalji sta osvojila tudi dvojčka Marko in Uroš Markuljevič. Prvi pri mlajših kadetih do 50 kilogramov ter drugi nad 50 kilogramov. Za peto medaljo je poskrbel Alen Isakovič v kategoriji kadetov do 70 kilogramov. Kljub petim medaljam trenerja nista bila najbolj zadovoljna s pristopom in prikazanimi borbami tekmovalcev. Ti bodo morali v bodoče na treningih prikazati več samodiscipline in želje po napredku, če bodo hoteli doseči rezultate svojih starejših klubskih kolegov.

Vse, ki bi se radi vpisali v Karate klub Trbovlje vas vabijo, da se jim pridružite v ponedeljek in sredo med 17.00 in 18.00 uro v Večnamenskem prostoru Osnovne šole Trbovlje.

REZULTATI

ŠPORTNE BORBE:

Mlajši kadeti do 40 kg:

1. mesto: Kenan ISAKOVIČ

2. mesto – Denis ŠEHIČ

Mlajši kadeti do 50 kg:

2. mesto: Marko MARKULJEVIČ

Mlajši kadeti nad 50 kg:

2. mesto: Uroš MARKULJEVIČ

Kadeti do 70 kg:

2. mesto: Alen ISAKOVIČ