Fotografija je simbolična

Pred dnevi je med ljudmi zaokrožilo pismo, podpisano z imenom Rudolf Horvat. Gre za pismo upokojenca namenjeno predsednikom strank KUL o Robertu Golobu, kandidatu za prihajajoče volitve. Horvat je v pismu zapisal, da je to zgolj njegova ocena nedavnega srečanja. Horvat, po pisanju sodeč naklonjen mišljenju KUL je na začetku pisma zapisal, da bi Golob lahko ustrezal profilu kandidata za volitve, ki bi lahko levici prinesel potrebne odstotke glasov za zmago – je preverjena osebnost, ki ne nasprotuje vrednotam NOB, je uspešen menedžer, ki bi lahko pariral rezultatom trenutne vlade, ki kljub svoji prepoznavnosti lahko še vedno nastopi kot vsaj deloma nov obraz, je spreten retorik, zagovornik zelene energije, modernega videza, ki lahko privabi tudi mlajše volivce. A zakaj se je zadeva po oceni Horvata obrnila v nasprotno smer, si lahko preberete sami v prispevku na portalu SiolNET. na tej povezavi https://siol.net/novice/slovenija/pismo-sefom-kul-strank-o-golobu-sok-je-bil-tako-velik-da-je-sistem-razpadel-572608?fbclid=IwAR2UMunQ2_it-uLHRM7q8upT0a_q0KmSlLYGsor0Ja6mdHNiH4CkZaYDLP8

Kdo je Rudolf Horvat, ne vemo, objavljeno pismo je njegov pogled na situacijo. Tudi vi si lahko ustvarite svoje mnenje, če razpolagate z različnimi aspekti situacije in neodvisnimi informacijami. Je pa dobro poznati dovolj objektivnih informacij, preden se boste odločili, koga boste čez dobra dva meseca volili.

 

Povzeto po prispevku Pismo šefom strank KUL o Golobu: Šok je bil tako velik, da je sistem razpadel #video na spletnem portalu SiolNET.