Vir fotografije: FB stran Zasavska Sveta Gora Planinskidom https://www.facebook.com/photo?fbid=521206969298645&set=ecnf.100042280380155

So novi izzivi tisto, kar vas žene naprej? Vas delo v pisarni ne izpopolnjuje? Uživate v neokrnjeni naravi, pa vendar imate radi družbo ljudi? Potem je tole delo kot nalašč za vas.

V Planinskem domu na Zasavski Sveti gori iščejo novega oskrbnika.

Planinsko društvo Zagorje, ki je razpisal prosto delovno mesto, išče nekoga, ki je naklonjen planinstvu in ki se spozna na gostinstvo in gospodinjska dela, saj bo novi oskrbnik poleg priprave kakovostne hrane za obiskovalce tudi drugače skrbel za planinski dom in njegovo okolico.

Prijavo s kratkim življenjepisom, opisom dosedanjih delovnih izkušenj in videnjem svojega dela v koči pošljite na elektronski naslov [email protected] ali po navadni pošti na naslov: Planinsko društvo Zagorje ob Savi, Cesta zmage 14, 1410 Zagorje ob Savi.

Pred končnim izborom bodo s kandidati opravljeni razgovori, prednost pa bodo imeli tisti kandidati z dobrimi referencami in izpolnjenimi pogoji (poznavanje HACCP sistema, poznavanje dela z blagajno in računalnikom, znanje manjših hišnih opravil, osnovno znanje angleščine).

S kandidatom, ki naj bi redno sodeloval tudi z organi Planinskega društva Zagorje, bo sklenjena pogodba za obdobje 1 leta ter možnostjo podaljšanja.

Rok za oddajo prijav za oskrbnika imate do 15. avgusta 2021.