Foto: DPM Trbovlje

Pred časom smo vas v imenu DPM Trbovlje že povabili k sodelovanju – vse, ki ste prostovoljci in vas zanima delo z otroki. DPM Trbovlje je namreč vabil vse tiste, ki bi želeli svoj čas v poletnih mesecih preživeti kot animator otrok, da se jim pridružijo. Mnogi otroci ne bodo svojih počitnic preživeli s svojimi starši daleč od doma, ampak bodo tudi v Trbovljah, saj bodo starši v službi, morda pa svojega mesta ne bodo zapustili zato, ker jim finančno stanje dopusta ne dopušča. A tudi ti otroci si zaslužijo, da med počitnicami niso prepuščeni samim sebi in zato poskrbi DPM Trbovlje s svojimi animatorji.

A ker je delo z otroki odgovorno delo, je prav, da se z nalogami – tem, kako jih opravljati – animatorji srečajo že pred samim delom z otroki. In temu je namenjeno tudi usposabljanje, ki ga za svoje prostovoljce – animatorje pripravlja DPM Trbovlje.

Usposabljanje bo v petek 25. in soboto 26. junija med 9. in 14. uro v prostorih DPM Trbovlje in je za vse udeležence BREZPLAČNO, obvezna pa je prijava na [email protected] najkasneje do 22.6.2021.

Če ste v poletnih mesecih prosti in bi radi naredili nekaj dobrega zase in za svojo okolico, postanite animator za trboveljske otroke. Še prej pa ne pozabite na usposabljanje, na katerega se lahko prijavite še en teden.