Včeraj so bili hrastniški policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru. Ugotovili so, da je neznani voznik trčil v parkirano vozilo in po trku s kraja odpeljal. V nesreči je nastalo za okoli 100 evrov materialne škode, policisti pa v zvezi s dogodkom še zbirajo obvestila.

V Trbovljah pa je bilo dogajanje bolj pestro. V dopoldanskem  času  so policisti intervenirali v zdravstveni ustanovi, kjer sta se sprla zdravnik in pacientka. Po vseh zbranih obvestilih bodo ustrezno ukrepali.

V večernih urah pa sta se v Trbovljah sprla dva občana. Policisti so na kraju dogodka intervenirali, ko pa bodo zbrali vsa obvestila, bodo izvedli ustrezen ukrep.

Na policijski postaji Trbovlje so sprejeli  tudi  prijavo  občanke, ki je naznanila, da je neznanec iz hodnika stanovanjskega bloka  v Trbovljah odtujil gorsko kolo. Kolo je znamke Nakamura v oranžno modri barvi. Občanka je bila s krajo oškodovana za 80 evrov.

Zvečer je nekdo vlomil v stanovanje v Trbovljah. Policisti so v preiskavi ugotovili, da je bila iz stanovanja ukradena gotovina in DVD predvajalnik v višini okrog 650 €.

In še ena policijska intervencija se je včeraj zgodila v Trbovljah – trboveljski  policisti  so po zbranih obvestilih in pridobljeni odredbi  opravili  hišno  preiskavo  pri  54-letnem Trboveljčanu. Med preiskavo so našli in zasegli več kot 3.000 nedovoljenih substanc (tablet) in manjšo   količino   prepovedane  droge – konoplje.  Policisti še nadaljujejo  z  zbiranjem obvestil  in zoper osumljenca bo tudi podana kazenska ovadba  na  pristojno tožilstvo zaradi sumov kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanim drogami.