Po prijetnih druženjih na Krvavcu, so se v Smučarskem društvu Trbovlje odločili, da bodo obudili spomin na dobre stare čase. Na čase, ko sojih razveseljevali Bojan Križaj, Jure Košir, Mateja Svet, Urška Hrovat, Nataša Bokal in še bi lahko naštevali.

Takole pravijo organizatorji: »Minilo je precej časa, kar je v Zasavju bil zadnji SMUČARSKI PLES. Nostalgija in pozitivne izkušnje druženja na Krvavcu v preteklih letih, so nam dale nov zagon in energijo, da ponovno združimo Zasavje in Zasavce. Tokrat na plesišču,« in dodajajo, »svojo srčnost bomo smučarji tokrat najprej pokazali na prireditvi »ZASAVSKI PLES«, ki bo 25. novembra, nato pa 10. marca prihodnje leto v veleslalomu in zasavskem druženju na Krvavcu.«

Za dobro štimungo bodo skrbeli MAMBO KINGSI, na sceno pa se vrača tudi akcija PODARIM – DOBIM!

Člani trboveljskega smučarskega društva ne bodo izdali vseh podrobnosti, ker želijo, da ostane tudi nekaj skrivnosti in presenečenj, vsekakor pa vam bodo pričarali lep in nepozaben nostalgični smučarsko – plesni zasavski večer.

Dan, ki ga Zasavci zagotovo ne smete zamuditi!

Vstopnice so že v prodaji, do 17. novembra po ceni 15 evrov, zadnji teden pa po ceni 20 evrov. Cena vključuje hladno-topli bife (Mala mal’ca).