Prometna nesreča s pobegom – poziv pričam

V četrtek, 1. 11., se je okrog 17.30 pripetila prometna nesreče na primorski avtocesti v smeri Ljubljane pri izvozu Vrhnika. Povzročitelj, ki je z desnim delom trčil v osebni avtomobil Honda Jazz je s kraja nesreče pobegnil, policisti pa morebitne očividce pozivajo k sodelovanju.

V nesreči sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila Honda Jazz in neznani voznik z neznanim vozilom, ki je pri vožnji iz levega prometnega pasu na desni prometni pas s sprednjim desnim delom trčil v zadnji levi del vozila Honda. Pri tem je voznik izgubil nadzor nad vozilom, zato ga je zaneslo na prehitevalni pas, pri tem pa je trčil v varnostno ograjo. Voznik je utrpel lahke telesne poškodbe, neznani voznik pa je po trčenju odpeljal naprej.  Vozilo povzročitelja je glede na potek nesreče poškodovano po sprednji polovici desne strani.

 

Vse, ki bi imeli koristne informacije o nesreči ali pobeglem vozniku policisti naprošajo, da pokličejo na interventno številko 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na št. 01/583 88 20 ali na anonimni telefon 080 1200.