Trenutno najbolj gledana slovenska nadaljevanka Reka ljubezni se bo snemala tudi v Ribčah, v občini Litija. Snemanje bo potekalo danes v četrtek v popoldanskih urah, bolj natančno od 14. do 17. ure.

foto: Miro Majcen

V času, ko bo v Ribčah »tekla« Reka ljubezni bo popolna zapora lokalne ceste med Zgornjimi in Spodnjimi Ribčami. Snemanje se bo odvijalo pri objektu z naslovom Ribče 40a.

 

REKA LJUBEZNI…

Nadaljevanka Reka ljubezni se godi v idilični dolenjski vasi Krka, ki jo obkrožajo zelena reka in čisti izviri. Vaščani se med sabo poznajo in vsi vedo o drugem. Obstajajo pa tudi vaške skrivnosti, o katerih mlajša generacija ne ve ničesar.  Osrednja družina zgodbe je družina Slak, ki ima mizarsko delavnico, ki prehaja iz roda v rod. Družino sestavljajo babica Marija in dva vnuka Rok in Blaž. Drugi družini Medved kraljuje oče Bojan, ki se ukvarja samo s prodajo lesa. Je glavni sovražnik bratov Slak, prodaja jim les po visoki ceni ter ju javno krivi za požare v njihovi okolici. Poleg osrednjih likov je še mnogo drugih sodelujočih v zgodbi. Več pa si poglejte kar sami ob večernih urah na komercialni televiziji POP TV.

vir: FB Reka ljubezni