Policisti v Zasavju imajo vedno polne roke dela. Med drugim tudi z zadevami, s katerimi se ne bi bilo potrebno.  Da pa boste tudi vi, spoštovani naši bralci bolje obveščeni s čem vse se srečujejo naši policisti, tokrat za pokušino objavljamo včerajšnje policijsko poročilo, ki zajema začetek tega tedna.

PP Trbovlje:

– v jutranjem času so policisti obravnavali prometno nesreč z materialno škodo s pobegom, in sicer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal.

– okrog 12.30 ure so bili policisti obveščeni o vlomu v vrtno uto, od koder je za zdaj še neznani storilec odtujil več kosov električnega orodja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

– v popoldanskem času so policisti prejeli prijavo tatvine denarnice v trgovini. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

– v popoldanskem času so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v gradnji, od koder je neznani storilec odtujil  več kosov  orodja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PP Hrastnik:

– včeraj v jutranjem času so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec poškodoval dve pnevmatiki na osebnem vozilu in s tem oškodoval lastnika za okoli 150 EUR.

– včeraj v jutranjem času so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec poškodoval steklo na počitniški prikolici in s tem oškodoval lastnika za okoli 100 EUR.

– včeraj v popoldanskem času so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec poškodoval vrata in okna vikenda in s tem oškodoval lastnico za 200 EUR.

– včeraj v popoldanskem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom. Ugotovljeno je bilo, da naj bi neznani voznik pred tremi dnevi trčil v vozilo oškodovanke in s kraja odpeljal ne da bi nudil podatke. V nesreči je nastalo za okoli 100 EUR materialne škode.

PP Zagorje ob Savi:

Ponedeljek (2. 10. 2017)

– policisti so bili obveščeni o kaznivem dejanju tatvine motornih žag iz garaže. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je neznani storilec v petek, 29. 9. 2017 iz garaže oškodovanca odtujil pet motornih žag in ga s tem oškodoval za približno 450 EUR. Policisti še zbirajo potrebna obvestila, svoje

ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

– policisti so bili obveščeni o še enem kaznivem dejanju tatvine motornih žag iz garaže. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je neznani storilec od 29. 9. 2017 dalje iz garaže oškodovanca odtujil tri motorne žage in ga s tem oškodoval za približno 1500  EUR. Policisti še zbirajo potrebna obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

– v dopoldanskem času so bili policisti obveščeni o zaparkiranju garaže. Kršiteljici so izdali plačilni nalog.

– policisti so bili obveščeni o kaznivem dejanju tatvine skiroja, ki se je pripetilo v času od 10. 8. 2017 do 18. 8. 2017 iz kolesarnice stanovanjskega bloka.  Policisti še zbirajo potrebna obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo

– v popoldanskem času je zaradi okvare v križišču regionalne ceste št. 222 in lokalne ceste v smeri železniške postaje Zagorje ob Savi obstalo tovorno vozilo, ki je oviralo promet. Policisti so oviro zavarovali ter do prihoda upravljavca ceste, ki so oviro dodatno zavarovali ter je bila kasneje tudi

odstranjena, usmerjali promet .

Morda vam bo kakšna »slaba izkušnja« s tega policijskega poročila prišla prav, da morda bolje poskrbite zase in za svoje premoženje. Zaključimo ta prispevek z zasavskim pozdravom SREČNO.