Še je možen vpis v Glasbeno šolo Trbovlje

Vir fotografije: FB stran Glasbene šole Trbovlje
Pričetek šolskega leta 2020 / 2021 že trka na vrata. Čez slaba 2 tedna bo svoja vrata za ljubitelje glasbe in plesa odprla tudi trboveljska Glasbena šola. Že kar prvi dan v novem šolskem letu – 1. SEPTEMBRA  bodo učitelji svojim učencem razdelili urnike za skupinski pouk in individualen pouk instrumentov in petja.
Od zaključka prejšnjega šolskega leta pa ostajajo navodila, ki nam jih narekuje koronavirus – v  šolo in v učilnice bodo učenci vstopali posamezno, mlajši otroci pa z enim od staršev – skrbnikov. Osebe starejše od 12 let morajo ob vstopu obvezno nositi zaščitno masko, si ob vhodu razkužiti roke in paziti, da bodo ohranjali medsebojno razdaljo 1,5 m. Le z upoštevanjem priporočil se lahko prepreči širjenje virusa med nami in le tako bodo naši otroci lahko igrali, peli in plesali v učilnicah in ne od doma, kot se je to zgodilo v preteklem šolskem letu.

 

Posebne razmere pa botrujejo tudi k  naknadnem vpisu v Glasbeno šolo Trbovlje v šolskem letu 2020 / 2021.

Prosta mesta vabijo tako plesalce v smeri plesna pripravnica in malo večje na sodobni ples, ter najmlajše k vpisu v predšolsko glasbeno vzgojo in na glasbeno pripravnico. Prostih je še nekaj mest, če si želite igrati na trobila, čelo ali se naučiti raztegovati meh diatonične harmonike.

Prijave potekajo od 27. avgusta 2020 do 4. septembra 2020 oz. do zapolnitve mest. Za več informacij lahko pokličete v tajništvo Glasbene šole Trbovlje na številko 03 56 30 820 ali 031 372 400, lahko pa jim pišete na e-naslov [email protected].

 

Vabljeni!