»Slovenia Open« prinesla Trboveljčanom kar devet medalj

Trboveljčanom kar 9 medalj na Odprtem prvenstvu Slovenije v Laškem.

V soboto, 9. marca, je Karate zveza Slovenije v Laškem organizirala mednarodni karate turnir »Slovenia Open«, ki se ga je udeležilo 414 tekmovalk in tekmovalcev iz 6 držav.

Karate klub Trbovlje so zastopali Cristina Korpar Žveglič, Žana Dolenc Čučnik, Simona Češarek, Lara in Ervin Salkič, Denis Šehič, Jure Krajnc, Marko in Uroš Markuljevič, Zak Škofljanc, Alen in Kenan Isakovič, Domen Zidar, Blaž Hribovšek in Branko Glavač.

V katah sta za trboveljsko medaljo poskrbela Simona Češarek pri mlajših kadetinjah, kjer je osvojila srebrno medaljo ter Branko Glavač, ki je osvojil bronasto medaljo v kategoriji parakarateistov. V športnih borbah so bronaste medalje osvojili kadeti Kenan Isakovič do 52 kilogramov, Marko Markuljevič do 63 kilogramov in Uroš Markuljevič do 70 kilogramov ter pri mladincih Alen Isakovič v kategoriji do 76 kilogramov. Zlato medaljo je pri deklicah nad 40 kilogramov osvojila Cristina Korpar Žveglič. Za drugo trboveljsko zlato medaljo je poskrbel Domen Zidar pri mladincih do 61 kilogramov, ki je v finalu premagal klubskega kolega Ervina Salkiča, ki je tako na koncu zasedel drugo mesto.

Vse, ki bi se radi vpisali v Začetni tečaj karateja, trboveljski klub vabi, da se jim v mesecu marcu pridružite v ponedeljkih in četrtkih od 15.00 do 16.00 ure v njihovih klubskih prostorih, “Pri karateistih”, na Trgu revolucije 17.