Izjemna priložnost za vašo preobrazbo. Mogoče ste še skeptični, morda ne zberete dovolj poguma, se bojite kaj bodo rekli drugi, čas je, da premostite ovire!

V kolikor vas zanimajo tatuji in pirsingi in vse kar je povezano s tem, boste imeli priložnost izvedeti vse, kar vas zanima. V Ljubljani se obeta velika prireditev na to temo, na Gospodarsko razstavišče prihajajo mnogi tetoverji, nastopajoči v spremljevalnem programu. Torej, na 11. mednarodni tattoo konvenciji boste manjkali le še vi. Pridružite se.

vir: Pixabay

Mednarodna tattoo konvencija je prireditev, na kateri tetoverji iz različnih držav predstavijo svojo delo. Že enajsto zaporedno slovensko druženje ljubiteljev tatujev obeta najštevilčnejši dogodek

te vrste doslej, z zavidljivo udeležbo tako domačih kot tujih tetoverjev. Na konvencijo je prijavljenih več kot 80 tattoo artistov iz 13 držav – Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Italije, Grčije, Rusije, Norveške, Madžarske, Danske in Švice.

vir: Pixabay

Slovenija premore kar nekaj svetovno uveljavljenih tetoverjev. Eden izmed njih, DEJAN MARIČ iz Beltincev, je dobitnik ene najprestižnejših nagrad na svetu – BEST OF THE SHOW leta 2015 na največji svetovni konvenciji v Las Vegasu.

Pripravljamo tudi bogat spremljevalni program. Poleg izvrstnih glasbenikov bosta vsekakor paša za oči ORIENTALSKA PLESNA SKUPINA HAVATI in PLESNA ŠOLA URŠKA KRANJ. Vse dni bomo lahko spremljali

vir: Pixabay

poslikave teles (BODY PINTING). Videli bomo tudi ROLLER DERBY (tekmovanje ekip na kotalkah) in EXTRA POLE FITNESS (ples ob drogu).

»Zato dobrodošli vsi ljubitelji tetovaž, piercingov in rockabilly scene. Veselimo se vašega obiska. Tokrat vas vabimo na že enajsto mednarodno tattoo konvencijo, ki se bo odvijala od petka, 13. aprila do nedelje 15. aprila 2018, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani,« je še sporočil Bartolo Lampret iz podjetja Krakiz uredništvu Naše Zasavje.

V uredništvu smo za vas zbrali tudi venček zabavnih tatujev. Nekateri so res domiselni.