Društvo Šola zdravja je humanitarna organizacija, ki ima status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa. S svojim delom skrbijo za zdrav življenjski slog državljanov, še posebej starejših.

Že takoj po novem letu vas vabijo na brezplačno jutranjo telovadbo »1000 gibov« na prostem povsod po Sloveniji, saj je gibanje na svežem zraku med pomembnimi dejavniki, ki krepijo naše zdravje. Vadba je primerna tako za moške in ženske kot za otroke.

 

Kje in kdaj začenjajo, lahko preverite na njihovi spletni strani https://solazdravja.com/ kjer poiščete skupino, ki je najbližja vašemu domu. Telovadba se izvaja v vseh zasavskih občinah razen v Hrastniku.

 

Če slučajno kdaj ne morete na telovadbo v živo, pa Društvo Šola zdravja tudi v letu 2023 nadaljuje z vadbo “1000 gibov” preko Zoom platforme. S telovadbo preko Zooma začnejo 3. januarja in končajo 31. marca 2023.

Na telovadbo vas vabijo vsak delavnik od 8. – 9. ure. Prve pol ure bodo vaje “1000 gibov”, naslednjih 30 minut pa vas vabijo na dodatne vaje za moč! Vaje bo izvajal strokovni kader Društva Šola zdravja: Eva Jeza, mag. kineziologije, Andraž Purger, prof. športne vzgoje in Simon Jurmić, dipl. kineziolog.

Povezava do vadbe prek Zoom platforme bo vsak dan ista in sicer: https://us02web.zoom.us/j/87460512935?pwd=Syt3QWhNODBhL0FRSi9wSlFPQU9Cdz09

 

Vir fotografij: Društvo Šola zdravja