Pred nami je še zadnja domača tekma v sezoni 2016/2017.

V 25. krogu 1.B državne rokometne lige se bosta pomerila domači RD Herz Šmartno in ŠD Školjica Pekarna Pečjak. Tekma bo v soboto, dne 06.05.2017, ob 20:00, v Dvorani Pungrt v Šmartnem.

Za domače igralce, trenerje, upravo, vse, ki pomagajo društvu, Krokarje, ostale navijače in pristaše ter nenazadnje tudi sponzorje in donatorje RD Herz Šmartno, bo ta tekma nekaj posebnega.

Ekipa si je naslov prvaka 1.B lige zaslužila že pred dvema tekmama, zato je bila odločitev toliko lažja, da se bodo POKAL in MEDALJE podelile že na tej tekmi oz. v Šmartnem (hvala Rokometna zveza Slovenije).

 Skozi celotno sezono je ekipa, na čelu s trenerjem Filipom Gradiškom in kapetanom Alešem Šmejcem, delovala kot eno.

Tako na igrišču, kot tudi v garderobi je bilo med njimi veliko pozitivne energije. Prišel je tudi kakšen poraz, kakšen slab dan, ampak takšnih je bilo zelo zelo malo. Skozi dosedanjih štiriindvajset tekem v ligaškem delu smo bili daleč najbolj konstantni od vseh ekip lige.

Naslov prvaka 1.B državne rokometne lige ter napredovanje v 1. ligo, t.i. Ligo NLB je nagrada za dobro delo. Veliko ur treninga, dela ter odrekanja, predvsem igralcev, pa tudi ostalih ljudi, ki so tako ali drugače povezani s člansko ekipo oz. šmarskim rokometom, je s tem uspehom poplačanih. Veseli tudi to, da je imela ekipa tudi na gostovanjih podporo, predvsem s strani Krokarjev, pa tudi ostalih navijačev, staršev, ipd. To si želimo tudi v prihodnji sezoni, ko bomo igrali proti najboljšim ekipam v Sloveniji.

 Še zadnjič v sezoni, vas resnično VLJUDNO VABIMO, da pridete pogledat naše šmarske prvake, da jih na tej tekmi še glasneje spodbujate, ter da skupaj proslavimo dvig POKALA v naši domači Dvorani Pungrt!!!

RD Herz Šmartno