September so v Karate klubu Trbovlje pričeli slavnostno, saj so v sredo, 1. septembra pripravili sprejem za Uršo Haberl in Domna Zidarja, ki sta med 20. in 22. avgustom v finskem Tampereju nastopila na Evropskem prvenstvu za kadete, mladince in mlajše člane. Urša Haberl je poskrbela za odmeven rezultat – prvenstvo stare celine je končala na odličnem, a za športnike tako nehvaležnem, petem mestu. Na sprejemu klubskih kolegov sta Urša in Domen iz rok predsednika kluba, Bogdana Simerla, prejela praktično darilo ter skupinsko sliko reprezentantov iz Finske, ki ju bo spominjala na udeležbo na evropskem prvenstvu.

Že naslednji dan, 2. septembra, pa je Karate zveza Slovenije na Polzeli podelila diplome za uspešno opravljeno usposabljanje strokovnih delavcev v športu. V Karate klubu Trbovlje so veseli in ponosni, saj so pridobili dva nova trenerja karateja, in sicer Teo Potrpin (mnogim morda bolj znana z dekliškim priimkom Lopan, ki je bila tudi sama karateistka v Karate klubu Trbovlje) in Blaža Hribovška (prav tako uspešnega nekdanjega karateista iz trboveljskega karate kluba), ki sta izobraževanje začela konec lanskega leta in ga z praktičnim delom uspešno zaključila v mesecu juniju.

 

Karate klub Trbovlje vabi vse, ki bi se jim želeli pridružiti v njihovi športni panogi,  da se vpišete in se jim pridružite ob ponedeljkih in sredah od 17.00 do 18.00 ure v Večnamenskem prostoru Osnovne šole Trbovlje.

Vir fotografij: Karate klub Trbovlje