Litijski Izobraževalni center Geoss v sredo 29. novembra ob 9. uri v prostorih občine Litija organizira FESTIVAL OBETAVNIH POKLICEV IN ZAPOSLOVANJA. Na karierni dogodek vabijo vse, ki jih med drugim tudi zanima kateri so najbolj iskani poklici v regiji.

IC Geoss navaja razloge zakaj ne smete zamuditi dogodka?

  • KER boste od blizu spoznali več POKLICEV po katerih je na trgu dela veliko povpraševanje: strojni tehnik, inženir strojništva, viličarist, prodajalec, socialni oskrbovalec na domu, samostojni podjetnik, voznik, delavec v proizvodnji.
  • KER se boste lahko s predstavniki IC Geoss osebno pogovorili o najbolj ugodnem nadaljevanju ali zaključku vašega izobraževanja za pridobitev najbolj iskanih poklicev v regiji.
  • KER boste od predstavnikov ZRSZ izvedeli kakšne so aktualne in načrtovane finančne vzpodbude za zaposlitev brezposelnih v najbolj iskanih poklicih ter kakšne so razmere na trgu dela v našem okolju.
  • KER boste imeli možnost za osebni pogovor S PREDSTAVNIKI, ki so si ustvarili uspešno kariero na področju najbolj iskanih poklicev v regiji./

Vabijo tudi vse, ki vstopajo na samostojno podjetniško pot, ker so za njih pripravili nasvete in koristne informacije, ki jim bodo prišle prav na poti v podjetniške vode.

Kot še sporoča organizator festivala, je dogodek nastal v sodelovanju z Zavodom za zaposlovanje RS – Območno enoto Trbovlje, Centrom za socialno delo Litija in Občino Litija ter občinskim Zavodom za kulturo mladino in šport – Mladinskim centrom Litija.