Morda niste vedeli, da si lahko ogledate notranjost Steklarne Hrastnik. Lahko si ogledate proizvodnjo od tekočega razgretega stekla do lepo oblikovanih hladnih steklenih izdelkov. Poleg tega boste obiskali tudi prodajalno stekla, ki se imenuje Glashuta

vir: Steklarna Hrastnik

Podjetje Steklarna Hrastnik d.o.o. organizira za večje skupine po dogovoru ogled svoje proizvodnje (embalažnega stekla v Podkraju, …) in vzorčne sobe. Steklarna se nahaja v spodnjem delu Hrastnika, v neposredni bližini mostu čez reko Savo.

Po ogledu lahko opravite nakup zelo zanimivih izdelkov v prodajalni stekla – Glashuta.  V ponudbi prenovljene trgovine boste našli različne kozarce, karafe, vrče, skodelice, vaze, steklenice, svetila, …

vir: Steklarna Hrastnik

V steklarni tudi zaposlujejo. »Želite postati del njihove ekipe? NE ODLAŠAJTE!«

V Steklarni Hrastnik so vedno odprti za ljudi, ki bi jim pomagali pisati njihovo zgodbo o uspehu. V njihovem dinamičnem in povezanem timu so dobrodošli vsi pozitivni, predani in samoiniciativni posamezniki.  Njihov cilj so zadovoljni zaposleni, čisto okolje za otroke, ohranjanje tradicije, trajnostni razvoj in družbena odgovornost v vseh odtenkih. Zato od vsakega posameznika, ki se jim želi pridružiti, poleg strokovnih znanj za posamezna področja pričakujejo tudi pozitiven odnos do dela ter vseh sodelavcev, spoštovanje in strpnost, pripravljenost za učenje, odgovornost, iskanje rešitev ter prodorno razmišljanje.

vir: Steklarna Hrastnik

Trenutno iščejo PREVZEMNEGA KONTROLORJA – IZMENSKEGA VODJO

Za delovno mesto so osnovne naloge organiziranje, razporejanje in nadzor dela pregledalk na izmeni, priprava in razdelitev kontrolne dokumentacije in kontrolnih pripomočkov, izvajanje meritev izdelkov po predpisanih postopkih, evidentiranje izdelanih količin ter vzorčni pregled izdelkov.

Od kandidatk in kandidatov pričakujejo:

  • zahtevana V. stopnja izobrazbe kemijske, strojne ali ekonomske smeri
  • organizacijske ter vodstvene kompetence, komunikativnost, sposobnost timskega dela
  • pasivno znanje angleškega jezika
  • znanje MS Office
  • vsaj 3 leta delovnih izkušenj
  • pripravljenost na dodatna izobraževanja
  • možnost zaposlitve za nedoločen po uspešno opravljenem usposabljanju

Delo poteka v 4-izmenah. Rok za prijave je 20. november.

Takole pa se uspešno podjetje predstavi…

Steklarna Hrastnik je podjetje s tradicijo, izkušnje z oblikovanjem stekla že od leta 1860 pa nas uvrščajo v svetovni vrh. Naše steklo je odsev naših vrednot, naročnike pa obravnavamo kot člane družine. Spodbujamo samoiniciativnost in občutek za sočloveka. Nenehno vlagamo v vrhunsko tehnologijo, razvoj ter nagrajujemo inovativnost. Imamo polni certifikat Družini prijazno podjetje.