V torek se po sprostitvi ukrepov znova odpirajo dejavnosti, ki zaradi epidemije covid-19 kar nekaj časa niso smele delovati. Pa vendar je pogoj za njihovo odprtje obvezno testiranje.
V ZD Trbovlje so se odločili, da zaposlenim v dejavnostih, ki se odpirajo v torek, ponudijo možnost testiranja s hitrim antigenskim testom že  v ponedeljek.
V ponedeljek, 8. 2. 2021 med 9h in 12h se lahko v Delavskem domu Trbovlje testirate na okužbo s koronavirusom. Za izvedbo testiranja pa morate najkasneje do ponedeljka zjutraj do 8. ure poslati naročilnico na mail [email protected]
Naročilnica mora vsebovati ime podjetja ter seznam zaposlenih predvidenih za testiranje (ime in priimek zaposlenega ter njegova telefonska številka).
Cena hitrega testiranja znaša 25 EUR/osebo , račun pa bo izstavljen na podjetje.
Vsi tisti, ki ste komaj čakali, da boste lahko spet s svojimi strankami in bi želeli svoje dejavnosti odpreti že v torkovem jutru, lahko opravite svoje testiranje že en dan prej. In naj vas ne odvrne informacija, da je potrebno za hitro testiranje plačati – tudi pregled na medicini dela je potrebno plačati, pa ga vseeno vsi opravimo.