V petek, 24. marca, se je sedemčlanska ekipa Karate kluba Trbovlje odpravila na dolgo pot proti Črni gori, kjer so se udeležili 17. Mednarodnega karate turnirja “Pljevlja Open 2023”. Klub so na tekmovanju predstavljali Arman Hozanovič, Anej Hrušovar, Tian Ovnič  Borče Georgiev, Klemen Bizjak ter trenerja Blaž Hribovšek in Borut Markošek.

Vseh šest medalj so fantje osvojili v katah. Drugo leto zapored je zmagovalec turnirju v Črni gori postal Arman Hozanovič pri letnikih 2012. Med fanti rojenimi leta 2010 sta oba Trboveljčana osvojila medaljo, in sicer Anej Hrušovar srebrno v prvem nivoju in Tian Ovnič bronasto v absolutni kategoriji vseh pasov. Pri kadetih je Borče Georgiev zasedel tretje mesto. V katah ekipno sta obe ekipi osvojili srebrno medaljo – ekipa dečki v sestavi Anej Hrušovar, Arman Hozanovič in Tian Ovnič ter ekipa kadetov Borče Georgiev, Klemen Bizjak in Tian Ovnič.

Anej Hrušovar osvojil srebr

Zmaga Armana Hozanovića

Ob koncu tekmovanja sta bila trenerja zelo zadovoljna – ne le z osvojenimi medaljami, pač pa tudi z nastopi svojih varovancev. Glede na rezultate pa se lahko tudi mi veselimo novih dobrih rezultatov trboveljskih karateistov, ki dobro športno ime nosijo tudi preko slovenskih meja. Čestitke vsem!

Tian si je poleg ekipnih medalj priboril tudi bron v katah
Bron tudi za Borčeta Georgieva

 

REZULTATI:

KATE Dečki l. 2012 1. mesto Arman HOZANOVIČ
Dečki l. 2010 – I. nivo 2. mesto Anej HRUŠOVAR
Dečki l. 2010 3. mesto Tian OVNIČ
Kadeti 3. mesto Borče GEORGIEV
KATE EKIPNO Dečki 2. mesto TRBOVLJE (Anej HRUŠOVAR, Arman HOZANOVIČ, Tian OVNIČ)
Kadeti – mladinci 2. mesto TRBOVLJE (Borče GEORGIEV, Klemen BIZJAK, Tian OVNIČ)