V nedeljo, 18. februarja, je Karate klub Tiger Velenje organiziral 18. Mednarodni karate turnir “Pokal Nestla Žganka”. Karate klub Trbovlje so na tekmovanju zastopali: Anea Felić, Tara Vozel, Ana Jazbec, Franja Krajšek, Enej Strašek, Patrik Oberžan in Arman Hozanović. Vodil jih je trener Edin Salkić. Sodniško funkcijo je opravljala Ida Smajlagič.

Naši mladi tekmovalci so osvojili 8 medalj – 4 zlate, 2 srebrni in 2 bronasti, kar jih je ob koncu tekmovanja zavihtelo na 6. mesto med 88 nastopajočimi klubi iz 8 držav. Zmagovalci 18. Mednarodnega karate turnirja Pokal Nestla Žganka v Velenju so postali Tara Vozel v borbah pri malčicah, Arman Hozanovič pri dečkih v katah, malčice v katah ekipno, ki so nastopile v postavi Ana Jazbec, Franja Krajšek in Tara Vozel ter dečki v postavi Arman Hozanović, Patrik Oberžan in Enej Strašek.

Na drugo mesto sta se uvrstila Ana Jazbec pri malčicah do 36 kilogramov in Enej Strašek pri dečkih v katah v prvem nivoju.

Bronasti medalji sta osvojila Anea Felić v katah pri najmlajših in Arman Hozanović v borbah dečkov do 35 kilogramov.

Vse kaže, da se bo Karate klub Trbovlje še naprej ponašal z odličnimi rezultati. Čestitke najmlajšim karateistom in njihovemu trenerju.