Vir fotografije: FB stran Občina Trbovlje
Poletni oder v Trbovljah se je s svojimi glasbenimi in filmskimi prireditvami “prijel”. Trboveljčani so v poletnih dneh radi prihajali na prizorišče na stopnišče med Delavskim domom in Zavodom za mladino in šport in tudi v preostalih avgustovskih večerih vas organizatorji vabijo, da sem jim pridružite ob dobrem filmu pod zvezdnim nebom. 

Nocoj  ob 20:30 si boste lahko ogledali glasbeni dokumentarec TUSTA, film o največjem frontmanu ex-yu punk-rock scene, Branku Črnacu, sledi pa pogovor z Nenadom Marjanovićem – dr. Fricem. 

V soboto boste lahko spremljali dve filmski predstavi – ob 10. uri dopoldan sinhronizirani animirani film 𝗖̌𝗔𝗥𝗢𝗕𝗡𝗢 𝗣𝗢𝗧𝗢𝗩𝗔𝗡𝗝𝗘 𝗡𝗔 𝗟𝗨𝗡𝗢, pred tem pa so knjižničarke za najmlajše pripravile še pravljično urico in sicer ob 9.30 v kinodvorani DDT. 
V večernem terminu ob 20:30 pa se v vašo družbo vrača legendarna varuška Mary Poppins v muzikalu 𝗠𝗔𝗥𝗬 𝗣𝗢𝗣𝗣𝗜𝗡𝗦 𝗦𝗘 𝗩𝗥𝗔𝗖̌𝗔.
V nedeljo zvečer ob 20:30 pa si lahko ogledate mladinsko komedijo o prvi ljubezni, najstniških težavah in odraščanju, 𝗚𝗔𝗝𝗜𝗡 𝗦𝗩𝗘𝗧.
Ogled vseh projekcij je brezplačen. Ker je vremenska napoved trenutno rahlo nestanovitna, pa so organizatorji pomislili tudi na to in bodo v primeru dežja projekcije potekale v kinodvorani. 
Vabljeni!