Bi radi vedeli, kako je nositi dres zmagovalca? Bi radi občutili, kako se med tekmo v svojem dresu počuti Primož Roglič, Peter Kauzer ali Darko Jorgić?

Če si tudi vi želite dresa enega od naših zasavski vrhunskih športnikov, se vam želja lahko izpolni. Dres lahko kupite na licitaciji za dober namen. Licitacijo organizira Zdravstveni dom Zagorje, ki nujno potrebuje novo vozilo za patronažno službo, drese pa so podarili Primož Roglič, Peter Kauzer in Darko Jorgić.

Izklicna cena za posamezen dres je 50 €.

V licitaciji, ki bo potekala do srede, 23.6.2021 z zaključkom ob 16. uri (vse kasnejše ponudbe se ne bodo upoštevale), lahko sodelujete tako, da na Facebook strani Zdravstvenega doma Zagorje (povezava https://www.facebook.com/Zdravstveni-dom-Zagorje-112707756892464 ) pod sliko posameznega dresa dodate komentar s svojim prispevkom/ponudbo. Znesek ponudbe je prostovoljen, vendar pa ne sme biti nižji od izklicne cene posameznega dresa.
Seveda najvišja ponudba “zmaga” in vse tiste, ki boste za posamezni podpisan dres ponudili največji znesek, bodo o tem obvestili in se z vami dogovorili vse potrebno glede prevzema.
S sodelovanjem na licitaciji ne boste le nakupovali temveč svoj denar namenili za dober namen. Še je čas – vabljeni!