UDLOČ SE, kaj želiš v Trbovljah spremeniti oziroma izboljšati

Foto: FB stran Občine Trbovlje

Po dobri praksi v Občini Hrastnik so se tudi na Občini Trbovelj odločili za participativni proračun. Poimenovali so ga 𝐔𝐝𝐥𝐨𝐜̌ 𝐬𝐞 in Trboveljčanke in Trboveljčani boste lahko s svojimi predlogi v prihodnjem letu soustvarjali razvoj Trbovelj. Svoje ideje boste lahko predlagali že to poletje, projekti pa se bodo izvajali v prihodnjem letu.

Svoje predloge o tem, kaj bi lahko uredili, spremenili in obogatili v vaši krajevni skupnosti ali kateri drugi KS v Trbovljah, lahko oddate prek spletnega obrazca, lahko pa se odločite in svoj predlog oddate preko klasične – pisne vloge po pošti ali osebno na sedežu Občine Trbovlje.

Posamezni predlagani projekti v kateremkoli območju morajo biti finančno ovrednoteni med 2.000€ in 5.000€. Poleg vašega predloga mora biti v vlogi opisana tudi izvedba in finančno ovrednotenje projekta, oddate pa jo lahko od 1. julija do 30. avgusta 2023.

Več o tem lahko preberete na tej povezavi https://www.trbovlje.si/objava/745259?fbclid=IwAR28T7jV-maO1dIEzuAdUg_9EnEneRa_k8klvsvW_NHcov45Eum7djWavno

Kot bi rekli po domače – ne sam jamrat, neki nared – sedaj je dobra priložnost za to!