V sredo popoldne ob 17.24 je na glavni cesti med Zagorjem in Litijo prišlo do prometne nesreče. Osebno vozilo je prebilo odbojno ograjo in zapeljalo s cestišča in na srečo obstalo na brežini. V nesreči tako poškodovanih oseb ni bilo.

Na kraj nesreče so se odpravili gasilci PGD Zagorje – mesto, PGD Trbovlje-mesto in gasilci PGD Litija ter zavarovali kraj nesreče. Še preden so izvlekli avto, so odklopili akumulator, posuli pa so tudi razlite motorne tekočine.  Delavci CGP Kisovec so počistili cestišče in poskrbeli za  signalizacijo, ki voznike opozarja na poškodovano odbojno ograjo.

Policisti ugotavljajo, da se večina prometnih nesreč v zadnjem obdobju, ko je na cesti manj prometa, pripeti zaradi neprilagojene hitrosti in vožnjo pod vplivom alkohola. Kljub temu, da je promet redkejši kot sicer, pa se morajo vsi udeleženci v cestnem prometu ravnati po prometnih predpisih. Zato bodite pri vožnji previdni in odgovorni ter upoštevajte omejitve hitrosti, da ne boste s svojo drzno vožnjo ogrožali sebe in druge.