Rokometaši Rokometnega društva Herz Šmartno so se kot prvaki 1.B lige uvrstili v 1. ligo NLB. Fantje že pridno trenirajo od 31. julija in se tako intenzivno pripravljajo na začetek težke in pomembne sezone za njih.

Kot so nas prijazno obvestili iz vodstva šmarskega prvoligaškega kluba, pa v tem tednu v dvorani Pungrt v domačem Šmartnem organizirajo tudi dve trening tekmi, ki bosta vsekakor vredni ogleda in vas prijazno vabijo, da si jih pridete ogledat.

 SREDA 16.08.2017 ob 19:30             RD Herz Šmartno : RD Rudar

ČETRTEK 17.08.2017 ob 19:30          RD Herz Šmartno : RK Krško

 

RD Herz Šmartno

Na prvem treningu smo videli tudi dva nova obraza. Ekipo sta okrepila igralca RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO, ki bosta posojena za naslednjo sezono. Anže Dobovičnik (levo) igra na položaju desnega krila, Matevž Kunst (desno) pa na položaju zunanjega igralca.

 

Žreb na sedežu pokrovitelja Lige NLB za 1. ligo NLB in 1.B lige, je Šmarčanom za prvo tekmo rednega dela v letošnji sezoni določil RD Slovan. Dodajamo še del razporeda ostalih tekem:

  1. krog: RD Slovan : RD Herz Šmartno
  2. krog: RD Herz Šmartno : RK Jeruzalem Ormož
  3. krog: MRD Dobova : RD Herz Šmartno
  4. krog: RD Herz Šmartno : MRK Krka
  5. krog: RK Maribor Branik : RD Herz Šmartno
  6. krog: RD Herz Šmartno : RD Urbanscape Loka
  7. krog: RD Riko Ribnica : RD Herz Šmartno
  8. krog: RD Koper 2013 : RD Herz Šmartno
  9. krog: RD Herz Šmartno : RK Trimo Trebnje

»Naj vas spoštovani prijatelji šmarskega rokometa še enkrat povabimo v imenu kluba na trening tekmi, kar nam je v uredništvo Naše Zasavje velika čast. Tudi mi bomo tam.«