Vabljeni na Trbovlje open air 2018

Karate klub Trbovlje bo v soboto, 8. decembra, organiziral že 46. Mednarodni karate turnir »TRBOVLJE OPEN 2018«, ki sodi med najmočnejše in najštevilčnejše v Evropi. Turnir ima poleg uspešne organizacijske formule tudi eno izmed najdaljših tradicij v Evropi. Lanskega se je udeležilo 656 tekmovalk in tekmovalcev, ki so opravili kar 836 nastopov v katah in športnih borbah, iz 79 klubov iz 14 držav.

Otvoritev tekmovanja bo ob 9.00 uri. Tekmovanje bo potekalo v katah in športnih borbah v vseh starostnih kategorijah od najmlajših do najstarejših. Prisrčno vabljeni jutri, 8. decembra, v športno dvorano Polaj v Trbovljah.

V trboveljskem klubu vsako leto vložijo maksimalne napore, da bi turnir organizirali in izvedli čim kvalitetnejše. Veliko dosedanjih zmagovalcev je nosilcev medalj z evropskih in svetovnih prvenstev. Glede na prijave, ki so v polnem teku, se tudi letos obeta zelo številčna in kvalitetna konkurenca. Organizatorji pričakujejo več kot 600 tekmovalk in tekmovalcev iz 10 držav.

Ob pomanjkanju trboveljskih podjetij, ki bi lahko podprle tako velik projekt je trboveljskemu klubu pred tremi leti uspelo pridobiti Generalnega sponzorja, ki ima sedež delovanja izven Zasavja. To je hitro rastoče in uspešno družinsko podjetje GES d.o.o. iz Celja.