V četrtek, 30.1.2020, ob 18.00, bo v Delavskem domu Hrastnik potekala zaključna prireditev javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2019. Dogodek bo namenjen podelitvi priznanj tistim prostovoljkam, prostovoljcem in organizacijam, ki so po mnenju javnosti najbolj zasluženi za širjenje prostovoljskih vrednot in s svojim delom pripomorejo k boljši družbi.

Priznanja bodo letos podeljena najzaslužnejšim prostovoljkam in prostovoljcem po posameznih občinah (po eno priznanje na občino – Zagorje, Litija, Hrastnik, Trbovlje), priznanje za najzaslužnejšo prostovoljsko organizacijo pa bo prejela ena organizacije iz celotne regije. Priznanja bodo tisti kandidati, ki so na javnem glasovanju prejeli največ glasov.

Na dogodku bodo predstavljeni tudi vsi kandidati, ki so bili uvrščeni na javno glasovanje v okviru javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2019.

Dogodek bodo letos z različnimi kulturnimi točkami popestrili tolkalna skupina Perkakšns iz Litije, Kulturno društvo Podkum, Športni klub Feniks iz Hrastnika in moška vokalna skupina Un s Trboul.

Vašo udeležbo lahko sporočite na [email protected] ali telefonsko 059 927 619 in si tako  rezervirate sedež.

Lepo vabljeni!