Vir Fotografije: FB stran Špela Režun

VDC Zasavje je s svojo inovacijo Gradimo vključujoče, inovativno in povezano Zasavje prejemnik posebnega nacionalnega priznanja za inovacijski izziv 2021 – INOVACIJA, KI REŠUJE IZZIVE COVID-19 tudi na nacionalnem nivoju. Po zmagi na regijskem nivoju so v hudi konkurenci vrhunskih gospodarskih inovacij kot edina inovacija s področja negospodarstva po izboru slovenske javnosti z več kot četrtino vseh glasov osvojili priznanje tudi na nacionalnem nivoju.

Direktorica VDC Zasavje dr. Špela Režun je po svečani podelitvi priznanja na družabnem omrežju VDC delila naslednji čustven zapis:

“Dan kot iz sanj. Naša družbena inovacija Gradimo VIP Zasavje zmagala po izboru javnosti na slovenskem nivoju, med samimi vrhunskimi gospodarskimi inovacijami. Čestitke vsem. Hvala ekipa VDC Zasavje, Nastja Mulej, Jelka Verk, Miss Slovenia for Miss World (Official) in hvala vsem, ki sodelujete v VIP-u, nas podpirate, pa tudi tistim, ki ste glasovali za nas, za bolj vključujočo, povezano slovensko družbo.”

Tako direktorici Režunovi kot tudi vsem v VDC Zasavje čestitke za prejeto priznanje. Očitno je, da delajo dobro in da so to prepoznali tudi vsi, ki so glasovali zanje. Naj s svojim kakovostnim nesebičnim in inovativnim delom nadaljujejo še v prihodnje in s tem lepšajo življenje vsem tistim, na katere včasih malce pozabimo – svojim uporabnikom in njihovim najbližjim.