Pretekli vikend policisti spet niso počivali; poleg rednih nalog so na območju Zasavja obravnavali še:

PP Trbovlje

V soboto je do sedaj neznani storilec preko noči poškodoval steklo na osebnem avtomobilu. Sledi zbiranje obvestil in nadaljnji ukrepi.

V nedeljo v nočnem času so obravnavali sum kaznivega dejanja nasilje v družini, kjer je
bil kršitelju izrečen ukrep prepovedi približevanja.

PP Litija

V soboto so bili litijski policisti obveščeni o sumu kaznivega dejanja lahkih telesnih poškodb, storjenega 6. 12. 2022  na območju Litije. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper znanega storilca podana kazenska ovadba.

Popoldan so bili  obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo na območju Litije, kjer so policisti ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Okoli 17. ure so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, o kateri še zbirajo obvestila.

Zvečer so intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru, o kršitvi še zbirajo obvestila.

V soboto so bili obveščeni tudi o dveh padlih drevesih, ki sta poškodovali garažni objekt. Znakov kaznivega ravnanja ni bilo.

PP Zagorje ob Savi

V petek so bili obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila na parkirišču v Zagorju ob Savi. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

V petek popoldne so policisti skupaj z gasilci in reševalci posredovali v Zagorju ob Savi, kjer je v stanovanju onemogla starejša oseba, ki je bila nato prepeljana v SB Trbovlje.

V soboto, okoli 16. ure so bili policisti obveščeni, da je bilo na območju Zagorja vlomljeno v prostore enega izmed društev, od koder je bila odtujena gotovina. Škoda po prvi oceni znaša okoli 120 evrov. Policisti glede tega dogodka še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

V večernih urah so bili obveščeni o predvajanju glasne glasbe, zaradi česar so kršitelju izrekli opozorilo.

PP Hrastnik

V nedeljo ponoči so kršitelju javnega reda in miru, ki je predvajal glasno glasbo,  izrekli opozorilo.

Dopoldan so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, kjer je neznani voznik na parkirišču v Dolu pri Hrastniku trčil v parkirano vozilo. Policisti o tem še zbirajo obvestila.