KLIŠE Pustovanje – WAKE UP s Kingstoni je več kot navdušilo 850 obiskovalcev vseh generacij in poskrbelo za nepozabno pustno rajanje v športni dvorani Litija.

25.3. 2017 se je ob 20.00 pričelo rajanje kot ga še ni bilo. Obiskovalci, ki so do dobra zapolnili športno dvorana Litija so že nakazali, da bo Klišejev največji izziv do sedaj presegel vsa pričakovanja in želje organizatorjev.

Klišejeva ekipa za zabave, ki je tekom celega dne skrbela za gostinsko ponudbo Litijskega karnevala, je že v dopoldanskem živ-žavu in po pustni povorki, več tisoč obiskovalcem ponudila prijazen in pustno okrašen prostor ter ponudbo hrane in pijače. Večerna zabava pa je s skupino Kingston in DJ-i (Berni White, Sinart in Tomc) ponudila pravi glasbeni praznik v Litiji. Kingstoni so ponudil vse znane napeve in v treh urah ustvarili neverjetno vzdušje ter razživeli obiskovalce, ki so se lahko ob house glasbi DJ-jev zabavali do jutranjih ur.

Od leta 2009 zabave rastejo, organizacija vsako leto postaja boljša, vseh 18 zabav za nami pa je velik odraz trdega dela, želje po uspehih in organizaciji dgodkov, ki prebujajo naš okoliš – ne glede na generacije obiskovalcev. Naše prireditve beležijo 6500 obiskovalcev v vseh  8 letih, kar je svojevrsten dosežek, na katerega smo ponosni. Tradicijo WAKE UP Halloween in WAKE UP Pust pa želimo ohranjati tudi v prihodnje. Tekom poti pa ne bomo pozabili še na kakšna presenečenja.

Omenjenih dogodkov pa ne bi bilo brez trdega dela in neverjetne energije med člani KLIŠE-jeve ekipe za zabave. Ernest Mrzel (vodja ekipe WAKE UP), Tomaž Cirkvenčič (vodja grafičnega oblikovanja), Žiga Dolar (vodja tehnične ekipe), Domen Škrabanja (tehnični del ekipe), Simon Pihler (elektronski mediji in oblikovanje), Marisa Mrzel (predsednica KLIŠEja, odgovorna za dekoracijo) in Anamarija Kamin (PR) si želimo, da bi naša ponudba, naše zabave in počutje obiskovalcev vsako leto prestopilo pričakovanja vseh, prav tako pa si tudi v prihodje želimo konstruktivnega sodelovanja z vsemi, ki so del krajevne skupnosti Litija in Šmartno pri Litiji.

Ob tem gre posebna zahvala vsem, ki so sodelovali v odboru Litijskega karnevala, saj brez vseh členov, delovne vneme in sodelovanja ne bi mogli uspeti. Utrinke z zabave si lahko ogledate na uradni fb in spletni strani (www.WakeUpParty.si inFB/KLIŠEjev Wake Up – Pust/Halloween)

Avtorica prispevka: Anamarija Kamin