Po dveh letih premora bo občinski praznik v Zagorju spet prepoln glasbe, veselja in zadovoljnih ljudi. Organizatorji letošnjega poletno-prazničnega dogajanja so mislili prav na vse vas, ko so pripravljali nabor prireditev.

Prireditve so se pričele že v mesecu juliju in se bodo zavlekle kar tja v mesec september (program si lahko ogledate na tej povezavi  https://www.zagorje.si/Files/TextContent/150/1658487521271_Zlozenka-Zagorje-Praznuje-2022-splet%20(2).pdf  ), vrhunec dogajanj pa je nedvomno ZAGORSKA NOČ v soboto, 6. avgusta ter večer prej NOČ PRED NOČJO.

Danes boste lahko uživali ob zvokih skupin AR’n’BI bend in JOKER OUT ter neponovljivega MAGNIFICA, sobotno noč pa boste lahko preplesani in uživali ob ritmih JELENE ROZGE, MIRANA RUDANA ter skupine ČUKI, ki bodo zamenjali napovedane Modrijane zaradi bolezni v ansamblu.

Zaradi prireditve bo danes, 5. avgusta med 22. in 4. uro zjutraj zaprta državna cesta od odcepa za Spar do rondoja v središču Zagorja, v soboto, 6. avgusta pa bo med 22. in 4. uro zjutraj zaprta državna cesta od odcepa za Spar do tržnice. Obvoz za osebna vozila bo urejen po lokalni cesti »čez Ruardi« (Grajska ulica-Potoška vas) in po Prešernovi cesti.

Če ste občani Zagorja ob Savi ali pač ne, vabljeni v Zagorje – veselo bo!