Zagorje: Zbil pešca in odpeljal, iščejo se morebitne priče

V sredo, 14. 11., se je v jutranjih urah v križišču Otona Župančiča s Šolsko ulico pripetila prometna nesreča,v  kateri sta bila udeležena neznani voznik in pešec. Ta je kasneje tega dne zaradi lažjih poškodb iskal zdravniško pomoč. Policisti zaradi razjasnitve okoliščin naprošajo vse možne očividce, da se javijo na PP ali anonimni telefon.

V sredo, 14.11., v večernem času, so bili policisti PP Zagorje ob Savi obveščeni, da je v zdravstvenem domu v Zagorju ob Savi iskal zdravniško pomoč udeleženec prometne nesreče, ki se je pripetila okrog osme ure zjutraj na Cesti Otona Župančiča v križišču s Šolsko ulico. Policisti so z zbiranjem obvestil ter ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da se je pripetila prometna nesreča med neznanim voznikom neznanega vozila in pešcem, ki je v prometni nesreči utrpel lažje telesne poškodbe.

Policisti naprošajo morebitne priče prometne nesreče, da jim pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče. Le to lahko storijo tako, da se zglasijo na Policijski postaji Zagorje ob Savi ali pokličejo na tel. št. 03 56 83 400 ali anonimni telefon 080 – 1200.