Po nam dostopnih informacijah na spletu Civilne iniciative Zagorje ob Savi smo zaznali potrebo, da se pridružimo klicu na pomoč za zapuščene živali.

Poziv s klicem za pomoč

Na Facebook strani Civilne iniciative Zagorje ob Savi je Zagorjan, Denis Pavelšek med drugim zapisal: »Lep pozdrav vsem skupaj, ker vem, da smo Zasavci dobri ljudje, ki radi pomagamo se tokrat obračam na vas v upanju da bi mi pomagali zbrati nekaj stvari za zavetišče za živali (stare deke, igrače, rjuhe, povodce itd)…zima je pritisnila in živalim ni lahko, zavetišču pa primanjkuje stvari. Veseli bomo tudi kake vreče briketov itd. Že v naprej se vam zelo lepo zahvaljujem za kakršnokoli pomoč.«

Pomoč se zbira v ŠKLAB-u

Na koncu zapisa s klicem za pomoč za zavetišče za živali avtor poziva še dodaja, da vse kar boste lahko podarili in tako pomagali živalim, prinesete na zbirno mesto – Klub zasavskih študentov – ŠKLAB na Cesti zmage 7, v Zagorju.

Ko boste našli kaj primernega, kar ne potrebujete več in bi radi pomagali ter podarili za zapuščene živali v zavetišču, vas še obveščamo, da je odjemno mesto v ŠKLAB-u odprto za prevzem pomoči v sredo od 18. do 20. ure in v petek od 19. do 21. ure.