Minuli teden so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V torek je prišlo do tatvine kozmetičnih izdelkov v eni izmed trgovin v Hrastniku. Policisti o kaznivem dejanju še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obvestila pa zbirajo tudi o poškodovanju osebnega avtomobila na parkirišču, do katerega je prišlo v četrtek. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

PP Trbovlje

V torek so trboveljski policisti prejeli prijavo o goljufije in ponarejanju listin pri prodaji stanovanja, ki je bilo storjeno na območju Jesenic, zato je bila obravnava odstopljena pristojni enoti policije.

Prejeli so tudi prijavo glede suma kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe in surovo ravnanje, ki se je dogajalo na območju Žalca in je bila prijava odstopljena pristojni enoti policije.

Ta teden pa so prejeli še prijavo tatvine denarnice na območju Trbovelj.  Policisti o kaznivem dejanju še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

PP Zagorje ob Savi

V torek je bil v Zagorju najden mobilni telefon, ki je bil že vrnjen lastniku.

Obravnavali so kaznivo dejanje poškodovanja pnevmatik na območju Izlak. Policisti o kaznivem dejanju še zbirajo obvestila. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V sredo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju ob Savi. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

V Zagorju ob Savi je nekdo ukradel registrske tablice s parkiranega motornega kolesa. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Obravnavali so še dve prometni nesreči – v Zagorju ob Savi je neznani voznik  trčil v ograjo oškodovanke in jo poškodoval, nato pa s kraja nesreče pobegnil. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep. Na območju Izlak pa se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo; policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog zaradi kršitve 58. člena Zakona o pravilih cestnega prometa (neupoštevanje pravil o prednosti).

PP Litija

V ponedeljek se je zgodila prometna nesreča na relaciji Gabrovka – Tihaboj, kjer je voznik osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnega roba trčil v obcestni kamen. Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.  

V Litiji je zaradi močnega vetra prometni znak poškodoval parkirano vozilo.

V Litiji je bila najdena bančna kartica, ki je bila že vrnjena občanki.

V torek so policisti obravnavali primer, ko je voznik z vozilom trčil v divjad, policisti pa so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda.

Na parkirišču v Litiji se je zgodila prometna nesreča, kjer je doslej še neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Iz trgovskega centra v Litiji je bil prijavljen sum  tatvine, o čemer še policisti zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Na parkirišču v Litiji  je voznik z osebnim vozilom trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Voznik je bil izsleden, zoper njega pa policisti vodijo postopek o prekršku.  

V sredo se je zgodila prometna nesreča v naselju Kržišče pri Čatežu, kjer je voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v obcestno drevo. Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.  

Obravnavali so tudi prometno nesrečo na parkirišču v Litiji, kjer je do sedaj neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V sredo so obravnavali primer, ko je voznica z vozilom trčila v divjad, policisti pa so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda.

V četrtek je v Litiji prišlo do prometne nesreče, kjer sta bila udeležena dva voznika osebni vozil. Voznik  je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drugo vozilo. Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.  

Obravnavali pa so še primera povoženja divjadi; policisti še zbirajo obvestila o dogodkih.