Zasavska kronika: 36-letnik grozil družinskemu članu ter zdravstvenim delavcem

V petek v dopoldanskem času so trboveljski policisti obravnavali primer nasilja v družini, kjer je 36-letnik grozil svojemu očetu, nato pa še zdravstvenemu osebju. Izrečena mu je bila prepoved približevanja. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

 

V soboto so v nočnem času smo pri kontroli prometa ustavili 40-letno voznico osebnega avtomobila, ki ji je bil odrejen hitri test za ugotavljanje prisotnosti prepovedanih drog,  v nadaljevanju pa je odklonila strokovni pregled. Odvzeto ji je bilo vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Prav tako je bil opravljen postopek s sopotnikom v vozilu,
kateremu je bila zasežena manjša količina snovi, za katero se sumi, da je prepovedana droga.

Hrastniški policisti so bili v petek obveščeni o prometni nesreči s pobegom, ki se je zgodila na relaciji Hrastnik – Zidani most. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja, povzročitelj pa je odpeljal naprej. V nesreči je nastalo za okoli 200 EUR materialne škode.

V nedeljo nekaj po 22. uri so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer naj bi prišlo do pretepa med dvema moškima. Policisti so naknadno ugotovili kršitelja.

V petek so zagorski policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovala
voznica osebnega vozila. Nesrečo je povzročil voznik zaradi izsiljevanja prednosti. Policisti bodo izvedli ustrezen ukrep. Opravljen je bil tudi postopek z osebo, kateri je bila zasežena manjša količina snovi, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo policisti izvedli ustrezen prekrškovni postopek.