Ta teden so policisti v Zasavju poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
V torek so policisti vrnili lastnici najdeno denarnico z dokumenti.
Obravnavali so tudi prometno nesrečo z materialno škodo, ki se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja voznice. Voznici je bil izdan plačilni nalog.
V sredo so policisti so obravnavali tatvino avtomobilskih delov na parkirišču na Izlakah in tatvino denarnice z vsebino.
Skupaj z gasilci in reševalci so posredovali na območju Zagorja ob Savi – pomagali so onemogli starejši osebi.
Obravnavali so prometno nesrečo v kateri je bila lažje telesno poškodovana peška, voznica ki pa je vanjo trčila pa se je s kraja odpeljala. Policisti še zbirajo obvestila prometni nesreči.

V četrtek so bili obveščeni o najdbi kolesa črne barve z napisom WOODSUN, katerega je našel občan na območju Zagorja ob Savi. Kolo se hrani na policijski postaji. V kolikor je vaš se zglasite na postajo.

PP Litija:
V ponedeljek so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini – izrečen je bil ukrep prepovedi približevanja.
V popoldanskem času so v Litiji obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda nesreče.
V torek zvečer so obravnavali o nedostojno vedenje občana, ki je kalil javni red in mir. Zoper kršitelja je uveden prekrškovni postopek.
V sredo popoldan so v Litiji občanu zasegli rastlino, za katero sumijo, da gre za prepovedano rastlino konopljo. Snov je bila poslana v analizo, po znanih rezultatih pa bo izveden prekrškovni postopek.

PP Hrastnik:
V torek so bili hrastniški policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, kjer pa kršitve niso ugotovili.

PP Trbovlje:
Tudi trboveljski policisti so obravnavali le kršitev javnega reda in miru in sicer v četrtek; zoper kršitelja je bil uveden prekrškovni postopek.

Kratek teden – kratko poročilo. Naj tako ostane tudi v bodoče.