Zasavska kronika: 51- letnik poškodoval del javnega zavoda

Policisti so v začetku tedna intervenirali v prostorih javnega zavoda v Trbovljah, kjer je 51-letnik poškodval del objekta. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti zoper njega podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

 

V torek so policisti obravnavali vlom v leseno lopo. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 150 EUR.

Obveščeni so bili tudi o prometni nesreči na območju Litije, v kateri so bila udeležena tri vozila. Do nesreče je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. V nesreči je nastalo za okoli 2.500 EUR materialne škode.

Policisti so bili obveščeni, da je varnostnik v trgovini v Trbovljah pri tatvini  artiklov  zalotil občana. Po sprejetem predlogu za pregon, bodo policisti zoper osumljenca podali kazensko ovadbo.V nočnem času so policisti intervenirali v Trbovljah v zasebnem prostoru, kjer je občan kršil javni red in miru, nato pa kraj zapustil. Policisti so ga izsledili v bližini gostinskega lokala, kjer je nadaljeval s kršenjem javnega reda in miru ter kljub ukazom policistov ni prenehal. Zoper njega so odredili pridržanje. Prav tako mu je bila med postopkom zasežena neznana snov za katero policisti sumijo, da je prepovedana droga. Zoper njega bodo izvedli prekrškovni postopek.