PP Zagorje ob Savi:
–  v  petek  so zagorski policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je kršitelj oškodovanko večkrat brcnil. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper kršitelja izvedli prekrškovni postopek.
– obravnavali so tudi kaznivo dejanje ponarejanja denarja – v  denarni ustanovi so namreč ugotovili, da so prejeli ponarejen bankovec za 100 evrov. Sledi zbiranje obvestil.
– v soboto so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, kjer je bilo razbito steklo na osebnem vozilu. Sledi zbiranje obvestil.
– kaznivo dejanje nevarne vožnje v prometu – osumljenec je povzročil prometno nesrečo z materialno škodo pod vplivom alkohola. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.
– v nedeljo so urejali promet na cesti G II-108 do prihoda vzdrževalcev, ki so napako na semaforju odpravili.
– v nedeljo so obravnavali še trčenje v divjad na cesti Zagorje – Bevško.

PP Litija:
– v petek so obravnavali kaznivo dejanje nasilništva.
– v Litiji je prišlo do prometne nesreče z materialno škodo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji.
– policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v naselju Konj. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v času od 28.12.2022 do 07.04.2023 iz novogradnje odtujil košaro, zbiralnik vode in neznano število kosov ročnega električnega  orodja. V nadaljevanju je pristopil do gospodarskega poslopja ter  vlomil skozi lesena vhodna vrata. Iz notranjosti je odtujil dve kosilnici in motorno žago. Skupna škoda znaša okoli 1000 evrov. Sledi zbiranje obvestil.
– zvečer  so  obravnavali  kršitev javnega reda in miru; ker kršitelj ni upošteval zakonitega odrejenega ukaza, da naj s kršitvijo preneha, mu je bilo odrejeno pridržanje. Izdan pa mu je bil tudi plačilni nalog.
–  v  soboto so bili obveščeni o sporu, ki se pa preganja na zasebno tožbo, zato policisti zadeve niso obravnavali.
–  v nedeljo je občan v Moravčah pri Gabrovki v gozdu našel dve ročni bombi iz  II.  svet.  vojne. Na kraju so posredovali policisti iz oddelka za protibombno zaščito, ki so ju z detonacijo uničili.

PP Trbovlje:
–  v petek so intervenirali v gostinskem lokalu, kjer je prišlo do spora in pretepa med gostoma.  Eden od njiju je v pretepu dobil hujše poškodbe. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.
– v soboto v popoldanskem so obravnavali kršitev javnega reda in miru; ker je kršitelj nadaljeval s kršitvijo in ni upošteval ukazov policistov, je  bilo  zoper njega odrejeno pridržanje in izrečena globa.                                                                                          – v nedeljo so intervenirali v Zagorju ob Savi, kjer se je občan nedostojno vedel do prodajalke, zaradi česar mu je bila izrečena globa.
–  v večernem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do pretepa med več osebami. Pri tem so štiri osebe zadobile lahke telesne poškodbe. Sledi zbiranje obvestil.
–  v večernem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v Hrastniku in kršitelju izrekli globo.

PP Hrastnik:
–  v petek so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je bila izrečena prepoved približevanja.
–  v soboto so pomagali pri vstopu v stanovanje, v katerem je oseba zaradi poškodbe potrebovala pomoč.
– popoldne so v Logu v Hrastniku obravnavali kršitev z glasno glasbo, kjer je bil kršitelju izdan plačilni nalog.
– v soboto zvečer so bili obveščeni, da v večstanovanjskem objektu teče voda iz zgornjega v spodnje stanovanje. Skupaj z gasilci so uspeli zamakanje sanirati.
– v nedeljo pa so bili obveščeni, da je sprehajalko v Prapretnem ugriznil manjši pes. Zoper lastnika psa bo izveden prekrškovni postopek.