Pretekli konec tedna so policisti poleg rednih nalog na območju Zasavja obravnavali še:

PP Trbovlje

V nedeljo so v nočnem času intervenirali v Trbovljah, kjer je kršiteljica z ropotom po stanovanju kršila nočni mir; policisti so ji izrekli opozorilo.

PP Hrastnik

V petek popoldan je v Gorah prišlo do prometne nesreče z materialno škodo, ker je voznica pri vožnji vzvratno zapeljala po brežini in trčila v steber.

V soboto je v Dolu pri Hrastniku nekdo ukradel vrata elektro omare Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

PP Litija

V petek so v  naselju Preska nad Kostrevnico obravnavali prometni dogodek na neprometni površini, kjer voznik ni zavaroval vozila in je to samo zapeljalo vzvratno po brežini in trčilo v drevo.  

V soboto so obravnavali kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo in kršitelju izrečekli opozorilo.

V nedeljo so  v Šmartnem pri Litiji  v cestnem prometu ustavili voznika, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.70 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

PP Zagorje ob Savi

V soboto so policisti obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja vozila, kjer je neznani storilec na vozilu poškodoval pnevmatike. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z manjšo materialno škodo v Izlakah; ob izpolnjenih pogojih so policisti  odstopili od ogleda.

Opozorilo je bilo izrečeno kršitelju, ki je kršil javni redi in mir z glasno glasbo.

V nedeljo ponoči je zagorelo na vozilu, ki so ga pogasili gasilci, v dogodku pa ni bil nihče poškodovan. Policisti o vseh okoliščinah dogodka še zbirajo obvestila.