Policisti so minuli teden poleg rednih nalog na območju Zasavja obravnavali še:

PP Hrastnik

V ponedeljek so obravnavali prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini; o vseh okoliščinah kaznivega dejanja policisti zbirajo obvestila in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostorju, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V sredo je zopet prišlo do kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru, kjer je kršitelj – sicer nepoškodovan –  potreboval zdravstveno pomoč in je bil predan v oskrbo zdravstvenemu osebju.

Obravnavali pa so tudi prijavo kaznivega dejanja tatvine v športni dvorani v Celju;  ugotovitve so bile posredovane pristojni enoti druge policijske uprave.

PP Trbovlje

V ponedeljek so imeli v postopku voznika, ki je bil pozitiven na hitri test suma zaužitja prepovedane snovi ali droge. Odrejen mu je bil strokovni pregled, vendar ga je odklonil. Zato so mu policisti odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na OS Trbovlje.

V torek so policisti obravnavali prijavo kaznivega dejanja uporabe ponarejenega negotovinskega sredstva, in sicer je neznani storilec prijavitelja preko spleta zavedel z nakupom izdelka in ga oškodoval za nekaj sto evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Z zbiranjem obvestil nadaljujejo tudi v primeru kaznivega dejanja tatvine kozmetičnih izdelkov v eni izmed trgovin v Trbovljah.

V četrtek so pri kontroli prometa ustavili voznico osebnega avtomobila, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so ji zasegli, zoper voznico pa bo podan obdolžilni predlog na OS Trbovlje.

Posredovali so tudi v primeru dveh prijav kaznivih dejanj goljufije pri trgovanju s kriptovalutami, ko je neznani storilec zavedel oškodovanca in si v obeh primerih prisvojil nekaj sto evrov. Sledi zbiranje obvestil.

Prijavo kaznivega dejanja lahkih telesnih poškodb in prijavo kaznivega dejanja groženj.  Policisti v obeh primerih še zbirajo obvestila.

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek v  jutranjem času so bili zagorski policisti obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom povzročitelja, ki se je zgodila v Zagorju ob Savi. Za povzročiteljem še zbirajo obvestila.

V nadaljevanju so bili obveščeni o dogodku, pri katerem se je v gozdu na območju Zagorja ob Savi pri padcu s kolesom poškodoval kolesar.

Obravnavali so prometni nesreči z manjšimi poškodbami na območju Kisovca; policisti so odstopili od ogleda.

V ponedeljek popoldan pa so policisti na območju Izlak obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri so bila udeležena tri vozila. Povzročitelju nesreče so izdali plačilni nalog.

V sredo  v dopoldanskem času je občan prinesel mobilni telefon znamke Samsung, ki ga je našel na klopci ob kolesarski stezi Zagorje – železniška postaja Zagorje.

V četrtek so bili obveščeni o prometni nesreči z majhno poškodbo na območju Zagorja ob Savi; policisti so odstopili od ogleda.

O tem, kaj se je dogajalo prek vikenda, pa boste lahko prebrali v naslednjih dneh.