Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
– v ponedeljek so bili policisti obveščeni o nepravilno parkiranem vozilu v Zagorju ob Savi. Izdali so obvestilo o prekršku.
– obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Kisovcu.  Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti  izvedli ustrezen ukrep.

– prav tako so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo v Hrastniku. Policisti so udeležencem izdali obvestilo o odstopu.
– v torek so obravnavali trčenje v divjad na območju Kandrš.
– obvestila zbirajo o kaznivem dejanju vloma v osebni avtomobil, ki se je zgodil na območju Kisovca. 
– obravnavali so kršitev javnega reda in miru na območju Hrastnika, kjer je bil kršitelju izdan plačilni nalog.
– prav tako v torek je voznik trčil v divjad na območju Briš.
– v sredo so obravnavali prometno nesrečo s samoudeležbo voznika motornega kolesa na območju Kandrš. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli prekrškovni postopek.
– v četrtek so sprejeli prijavo kaznivega dejanja zalezovanja. Sledi zbiranje obvestil.
– obravnavali so prometni nesreči z materialno škodo in pobegom na območju Podkuma in na parkirišču v Zagorju.  V obeh primerih bodo  policisti po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

PP Litija:
– v ponedeljek so obravnavali kaznivo dejanje tatvine avtomobilske prikolice znamke Bartol na Moravški Gori. Sledi zbiranje obvestil.
– v torek so obravnavali vlom v avtomat za prodajo kart v Litiji. Sledi zbiranje obvestil.
– popoldan so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na ulici v Litiji. Kršitelju je bilo odrejeno pridržanje in izdan plačilni nalog.
– zvečer so pri kontroli prometa ustavili voznika, ki ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo ni bilo registrirano, vozil pa je pod vplivom alkohola. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja bo podan Obdolžilni predlog na OS Trbovlje. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi vožnje pod vplivom alkohola, vožnje neregistriranega vozila in nameščenih registrskih tablic, katere ne pripadajo vozilu. Vozilo mu je bilo zaseženo.
– v sredo so v Gabrovki obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Sledi zbiranje obvestil.
– intervenirali so v zasebnem prostoru v Litiji, kjer je prišlo do spora med osebama. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.
– popoldne so bili obveščeni o kaznivem dejanju zatajitve. Sledi zbiranje obvestil.
– v četrtek zjutraj so bili obveščeni o pobegli govedi, ki je hodila po cesti v naselju Ponoviče. Za živali je poskrbel lastnik, ki mu je bilo izrečeno opozorilo.
– dopoldne je na relaciji Zagorje – Litija pri Renkah prišlo do prometne nesreče z materialno škodo med dvema kombijema. Policisti so udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda.
– okoli 12. ure so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Lupinica, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Voznik v nesreči ni bil poškodovan, mu je bil pa zaradi neprilagojene hitrosti izdan plačilni nalog.

PP Trbovlje:
– v ponedeljek so bili policisti obveščeni o zlorabi bančnega računa oškodovanca preko spleta. Sledi zbiranje obvestil.
–  torek so osebi zasegli rastlino, za katero sumijo, da gre za prepovedano rastlino konopljo. Po analizi sledi prekrškovni postopek.
– obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo v Trbovljah, kjer je voznica trčila v ograjo. Izdan ji je bil plačilni nalog.
– v sredo so bili obveščeni o dveh kaznivih dejanjih groženj. Sledi zbiranje obvestil.  
– obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom v Trbovljah. Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev voznika, ki je s kraja odpeljal.
– obveščeni so bili o prometni nesreči z materialno škodo na parkirišču v Trbovljah, kjer so bila udeležencem izdana obvestila o odstopu od ogleda nesreče.
– obravnavali so poškodovanje stekla na avtomobilu v Trbovljah. Sledi zbiranje obvestil.
– v četrtek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v križišču pri Terezija rovu v Trbovljah. Nesrečo je povzročil voznik, ki je v križišču izsilil prednost voznici osebnega vozila. Zoper kršitelja sledi prekrškovni postopek.

PP Hrastnik:
– v torek so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo na Cesti 1. maja, kjer so policisti voznikoma izdali obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.
– v sredo so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini in nasilnežu izrekli prepoved približevanja.
– policisti so bili obveščeni, da v temi hodi neosvetljen pešec na relaciji proti Dolu. Izsledenemu pešcu, ki je bil tudi močno pod vplivom alkohola, je bil izdan plačilni nalog.
– reševalnim službam so pomagali pri ugotovitvi identitete dveh oseb, ki sta bili v zdravniški oskrbi.
– v četrtek so obravnavali tatvino denarja. Sledi zbiranje obvestil.