Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
 v ponedeljek so obravnavali trčenje v divjad na Vidrgi.
– policisti zbirajo informacije o delikventu, ki je poškodoval vrata v Zagorju. 
– obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju ob Savi. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezni prekrškovni postopek.
– v torek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Šklendrovcu. Policisti so udeležencu v prometni nesreči izdali obvestilo o odstopu od ogleda.
– v sredo so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila v Zagorju ob Savi; v nesreči sta bila udeležena voznik in pešec, ki se je lažje poškodoval.

– Policisti zbirajo informacije glede prometne nesreče z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju ob Savi. Po vseh zbranih obvestilih bodo izvedli ustrezni ukrep.

– v četrtek so obravnavali kaznivo dejanje groženj. Sledi zbiranje obvestil.
– prav tako v četrtek se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v Kisovcu.  Policisti so udeležencu izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

– obravnavali pa so še prometno nesrečo z materialno škodo na Izlakah zaradi vožnje preblizu levega roba vozišča. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.  

PP Litija:
– v ponedeljek so litijski policisti obravnavali trčenje z vozilom v gospodarski objekt; po obravnavi so izdali obvestilo o odstopu od ogleda.
– obravnavali so tudi prometno nesrečo na parkirišču v naselju Zagorje ob Savi, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi nepravilnega premika trčil v parkirano vozilo. Povzročitelj je – ne da bi nudil podatke drugemu udeležencu ali o tem obvestil policijo – s kraja odpeljal.
– v torek so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, kjer je neznanec poškodoval kovinsko ograjo. Sledi zbiranje obvestil.
– v torek popoldne so pomagali prometnim policistom pri obravnavi prometne nesreče s smrtnim izidom v Ribčah.
– v sredo so v Kresnicah obravnavali oplazenje med osebnim vozilom in kombijem. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik kombija zaradi vožnje po nasprotnem pasu trčil v drugo vozilo.  Policisti o tem še zbirajo obvestila.
– obravnavali so tatvino v trgovini v Litiji. Sledi zbiranje obvestil.
– dvakrat so obravnavali trčenje v divjad
– v četrtek so obravnavali prijavo kaznivega dejanja velike tatvine, ki je bila storjena v Litiji. Sledi zbiranje obvestil.

PP Trbovlje:
– v ponedeljek se je v križišču v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi izsiljevanja prednosti s strani voznika traktorja. Pri tem je nastala le materialna škoda. Povzročitelju nesreče je bila izrečena globa.
– v torek v jutranjem času se je na glavni cesti II. reda št. 108 med Trbovljami in Zagorjem ob Savi, pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila, ki je izgubil oblast nad vozilom in trčil v obcestno bankino. Pri tem se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Povzročitelju je bila izrečena globa.
– v četrtek v dopoldanskem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi nepravilnega premika z vozilom, kjer je voznik trčil v parkirano vozilo in ograjo. Povzročitelju je bila izrečena globa.

PP Hrastnik:
– v sredo so policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,61 mg alkohola na liter izdihanega zraka, zato zoper njega sledi prekrškovni postopek.
– v  četrtek v popoldanskih urah so obravnavali trčenje v divjad.
– obveščeni so bili tudi  o poškodovanju osebnega avtomobila in sicer je neznanec na streho odvrgel kos betona. Sledi zbiranje obvestil.