Zasavska kronika: Huje poškodovana oseba pri delu v gozdu

V preteklih dneh so zasavski policisti policisti obravnavali nekaj prometnih nesreč lahke kategorije, nekaj prekrškov in nezgod. V hrastniški tovarni se je zgodila manjša delovna nesreča. Hujša delovna nesreča pa se je zgodila v gozdu na območju Izlak. V okolici ZD v Zagorju je bila izgubljena denarnica, najditelja lepo naprošajo, da jo vrne.

Policisti s PP Zagorje so obravnavali poškodovanje vozila z ostrim predmetom. Nastala je večja materialna škoda, zoper osumljenca pa sledi kazenska ovadba. Občanka je v okolici zdravstvenega doma v Zagorju izgubila manjšo denarnico, v kateri je bila gotovina v višini 135,00 EUR in kartice iz trgovin. Policisti poštenega najditelja pozivajo, da najdeno denarnico prinese na PP Zagorje ob Savi ali pokliče na tel. št. enote 03 56 83 400 ali 113.  Minuli vikend je bilo trem osebam na območju Zagorja ob Savi zasežena posušena rjavo zelena rastlina, za katero sumijo da je prepovedana droga. Sledijo analize. Občan je našel moško denarnico z vsebino, katera je bila kasneje vrnjena lastniku.

Policisti so obravnavali tudi delovno nesrečo na območju Izlak, kjer se je občan pri delu v gozdu huje telesno poškodoval. Moški je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana, policisti pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. Na cesti Litija-Zagorje je voznik osebnega vozila povozil jelena, na območju Trojan in Zagorja pa so obravnavali nekaj prometnih nesreč I. kategorije, v katerih je prišlo le do manjše materialne škode.

 

V petek so bili policisti s PP Hrastnik obveščeni o delovni nesreči v tovarni v Hrastniku. V nesreči se je ena oseba lažje telesno poškodovala. V večernih urah so občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Snov so poslali v analizo, nato pa sledi ustrezen ukrep.

 

Policisti poštenega najditelja pozivajo, da denarnico, ki je bila izgubljena v okolici Zdravstvenega doma Zagorje prinese na PP Zagorje ob Savi ali pokliče na tel. št. enote 03 56 83 400 ali brezplačno tel.št.  113!