Zasavska kronika: Iz zavoda ukraden prenosni računalnik

Policisti so na območju Zasavja v zadnjih 24ih urah zraven ostalih zadev obravnavali tudi tatvino prenosnega računalnika iz zavoda.

Policisti so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo v okolici Hrastnika, kjer so pri občanu zasegli 1 rastlino, višine okoli 75 cm in stekleničko z neznano tekočino. Predmeti so bili poslani v analizo, po prejetih rezultatih bo uvedne prekrškovni postopek.

Policisti so bili obveščeni o poškodovanju vozila, kjer je neznani storilec poškodoval lak na vozilu. Z navedenim dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 evrov.

Dvema občanoma je bila zasežena snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po prejetih analizah bo uveden prekrškovni postopek.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, ki se je zgodila na parkirišču v Zagorju ob Savi. Preverili so pogoje voznikov in vozil za udeležbo v cestnem prometu in izdali obvestili o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PREVIDNO, OTROCI NA CESTI

Začelo se je novo šolsko leto, zato policisti vse udeležence v cestnem prometu opozarjamo na previdno vožnjo ter pravočasno predvidevanje v cestnem prometu, saj je na cestah ponovno večje število otrok in mladostnikov.

Previdno, varno in preudarno, vožnjo še posebej svetujemo vsem voznikom
koles, motornih koles in mopedov.