Policisti so v torek opravili tudi intervencijo na območju Trbovelj, kjer je občana motil hrup. Pri postopku se je občan začel nedostojno vesti do policistov in poškodoval službeno vozilo policije. Policisti so občanu zaradi kršitve javnega reda in miru izdali plačilni nalog, zbirajo pa še vsa obvestila v zvezi kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

Polisti so v torek obravnavali tudi tatvino skiroja na območju Zagorja. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za okoli 120 eurov. Policisti z zbiranjem
obvestil za izsleditev storilca še nadaljujejo. V večernem času so policisti intervenirali v Zagorju, kjer je prišlo do spora med dvema osebama. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Dvakrat v istem dnevu so obravnavali tudi sum storitve kaznivega dejanja Nasilje v družini.
Policisti so sprejeli prijavo in bodo po vseh zbranih obvestilih obvestili pristojno tožilstvo.
Obravnavali so tudi dve prometni nesreči z materialno škodo, v Kisovcu ter Poroški vasi.

V sredo v dopoldanskih urah so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom med osebnim vozilom in tovornim vozilom na območju Hrastnika. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja. Voznik tovornega vozila je s kraja odpeljal, nato je bil izsleden in mu je bil izdan plačilni nalog. Na vozilih je nastalo za okoli 100 EUR materialne škode.
Na območju Zagorja so obravnavali vlom v vikend, od koder je neznani storilec odtujil električne naprave in s tem lastniku povzročil za okoli 300 evrov materialne škode. Policisti v zadevi še zbirajo obvestila
Obravnavali so tudi prometno nesrečo na območju Hrastnika, kjer je voznica z osebnim vozilom zaradi neprilagojene hitrosti trčila v betonski zid. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznica vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Policisti zbirajo obvestila v zvezi suma, da je bilo storjeno kaznivo dejanje nevarne vožnje. Po do sedaj znanih podatkih nihče od udeležencev ni zadobil telesnih poškodb.